lauantai 24. tammikuuta 2015

Pelletti on bulletti!!

Lupailinkin vakilukijoilleni kirjoitella vähän lisää kissanvessoistamme. Suhdelukuhan on, että vessoja pitää olla yksi kissaa kohden ja lisäksi yksi ylimääräinen. 1+1 siis. Meillä on kaksi kissaa ja vessoja on tällä hetkellä neljä. Kolmellakin on pärjätty hienosti (huomioimatta virtsakivien aiheuttamaa ohivuotoa), mutta nyt saimme uuden vessakaverin. Siitä lisää ihan pian!

Tässä on väliaikaisratkaisusta käyttöön jäänyt minivessa. Reissuun lähtiessä lisäsin yhden vessan varmuuden vuoksi. Pellettejä ja kissanhiekkaa vatiin ja onpa kyllä hyvä ratkaisu. Parempi kuin kissanhiekka yksinään. Tähän tulee etupäässä kakkaa.


Vanhin PeeWeemme! Pellettivessojen kuningas. Eihän muita kai voi pellettivessoiksi kutsuakaan. Tänään täältäkin löytyi kakkia!



Kissanhiekkavessaksi tarkoitettu ritilällinen vessa näyttää kuvassa huonot puolensa. Olen kääntänyt ritilän nurinkurin, että ritilän ja pohjan väliin jäisi ilmaa, etteivät kaikki pelletit olisivat läpensä pissattuja. Tuonne ylänurkkaan sitä pissaa kuitenkin kerääntyy ja hajut tulevat läpi.



Tässä taas uutukaisemme! Vaaleanpunainen vessa, oi! PeeWee, ostettu kirpparilta kolmella eurolla. Melkoinen löytö! Ja hajut eivät tule läpi. Löydätkös kohdan, jonka läpi on pissattu? Siltä kohdalta pelletit hiukan murenevat. Pieni sekoitus tassulla ja purut tippuvat välipohjaan sitomaan hajua sielläkin.



Tässä näkyy PeeWeen pohja. Tämän päällä oli siis kakka, tässä ei ole pissaa ollenkaan.



Tässä on kissanhiekkavessan välipohja. No, tässä ei nyt niin suurta eroa ole. Ehkä tänne tippuu enemmän tuota pellettiä, kun ne kastuvat ja murenevat liikaa.



Tässä toinen kuva tarkemmin.



Tähän olen koonnut pelletit lapiolla.



Tässä näkyy lapiokin.



PeeWee, johon on pissattu. Ai että tykkään, tämä on niin helppo kaapia puhtaaksikin!



Kaapimisen jälkeen pienet huuhtelut hanan alla.



PeeWee. Todelliselle kissanvessailijalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti