torstai 19. helmikuuta 2015

Pullopostia lapsuudesta

Olipas outo ohjelma. Katsoitteko? Ensimmäinen jakso on katsottavissa huhtikuun loppuun saakka. http://areena.yle.fi/tv/2430515

Minusta tuo tarina kuulosti ihan satumaiselta. Ihana perhe, toiveiden mukaisesti tyttöjä ja rakastava vaimo (joilta ei kyllä taidettu kysyä mitään). Työ, oma terve suhtautuminen alkoholiin ja yhä vaan käydään pappaa tervehtimässä. No aina ei ne lapset tule mukaan mutta se on nyt se ainoa miinus, hyvä tasapainoinen ihminen tulee alkoholistin lapsesta! Ei vikaa! Ei mitään!

Sillehän ostetaan viinatkin vai viedään viinanostoreissulle! Oh oh on se ihana yhteinen juttu meidän perheessä tuo alkoholi tralalaa! Meikä kun mahdollistaa papan viinanjuonnin niin onhan sillä yhä vaan lystimpää äidin kanssa! Harras ja uskonnollinen hetki oli Tallinnassa vodkapullon käteensä iskeminen. Hoosianna Mikon pappa!

Ja kuulkaapas kun pappaa vähän tirvaisin nenään niin eikös se siitä asettunut. En minä sillä että väkivaltaa kannattaisin, mutta ainahan sitä kannattaa koittaa. Siitä se ukko oppii!

***

En oikein tajunnut. Miksi tuollainen ohjelma oli tehty? No, sen verran se herätti minua, että kun Mikko kertoi isänsä tuoneen pistoolin kotiin, minua itketti. Onpa hirveä tapahtuma. Kenelle voi tuollaista tapahtua? Miten tuollaisesta selviää?

Ainiin, niinhän meilläkin tapahtui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti