torstai 6. marraskuuta 2014

Peilikuva oli muutosvastarintainen

On jälleen aika vilkaista peiliin. Iho näyttää näin syksyn harmaudessa nahkealta, se kiiltää vääristä paikoista ja näppyjäkin löytyy. Mitäpä tekisin ilman tiukkaa katsettani, joka varmasti kuorii pinnan karheammiltakin pinnoilta! Nyt onkin syytä kuoria kova pintakerros ja katsoa orvaskettä syvemmälle.

Muutosvastarintaa löytyy heti kuolleen solukon alta. Kuinka kavalasti sitä onkin taas päässyt nahkoihin! Mutta vanha konsti korvaa monesti pussillisen uusia ja tällä kertaa kunnon itsetehty turpalöyly on paikallaan. Ja kuinka heleältä iho tuntuukaan käsittelyn jälkeen. Muutamien anteeksipyyntöjen jälkeen on varmaan aika keittää kupillinen höyryävää teetä ja käpertyä viltin alle nauttimaan marraskuisesta illasta.

Vaikka en liiemmin taikauskoinen olekaan, on minulla vahva tunne siitä, että tänään on hyvä ennustaa kissani viimeisimmästä sielun(vaiko ruumiin?)tuotteesta. Kas tässä:
Mielestäni tämä on ihan selkeä kitara!
 Tässä vielä parempi kuva.
Mutta rakas lukijani, tästä en ymmärrä ennustetta tulevaan viikkoon? Kenties on hiukan oksettavaa? Ehkä minulla on lisää peiliinkatsomisen tarvetta? Haluaisin kuulla mielipiteesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti